مشاوره حقوقی رایگان - شکایت

سلام.یکی از اشنایان بنده برای کاشت زمین کشاورزی پول کافی نداشت به من پیشنهاد داد که پول کاشت و درو محصول را بنده بدهم زمین کشاورزی از ایشون . با هم شریک شویم .الان به کل زده زیر همه چیز و میگه هیچ پولی به من نمیده . بنده چند سه شاهد برای شهادت دارم و شماره حساب کسی که زمین کشاورزی را کاشته رو دارم چون پول را خودم به حسابش ریختم . ممنون میشم بفرمایید من اگه شکایت کنم میتونم حقم رو بگیرم. ممنون

پاسخ ها :

امین مشرفی زرندی

جناب آقای امین مشرفی زرندی:

ظاهرا با ایشون قرارداد نداشتید پس تنها مبالغی که برای پرداخت آنها مدرک دارید امکان مطالبه اصل پول خود را دارید