مشاوره حقوقی رایگان - ناشزه و بردن جهیزیه

باسلام من حکم ناشزه بودن رو از دادگاه گرفتم وحکم ازدواج مجدد بهم دادن ، فقط مشکل من این است که همسرم جهیزیه اش رو نمیبره ، من باید چیکار کنم ؟
چطوری میتونم سریع جهیزیه اش رو بدم وخونه رو تحویل صاحب خونه بدم ؟ممنون از راهنمایتان

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
ابتدا اظهارنامه ارسال دارید اگر افاقه ننمود سپس تامین دلیل نمایید و دادخواست دهید تا به امین سپرده شود

هادی میرزایی

جناب آقای هادی میرزایی :

سلام اموال را میتوانید در محل مناسبی غیر از منزل مسکونی نگهداری نمایید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

ابتدا اظهارنامه دهید و از او بخواهید که جهزیه خود را طبق لیست سیاهه ببرد . در غیر این صورت تامین دلیل کنید و خودتان میتوانید ان را با حضور مأمورین صورت جلسه و به حافظ امین بسپارید. جهیزیه وی را با حضور مأمورین انتظامی صورت جلسه کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
از طریق اظهارنامه‌ به زوجه ناشزه به شکل رسمی و قانونی اعلام کنید که مثلا به مدت 10 روز اقدام به بردن جهیزیه خود کند در صورتی که زوجه اعتنایی نکرد دادخواست به خواسته تامین دلیل را ثبت کنید تا توسط کارشناس رسمی دادگستری اقلام جهیزیه صورت‌برداری شود و سپس از طریق دادخواست اموال ایشان را به حافظ یا امین بسپارید.

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

اظهارنامه ارسال کنید واعلام کنید وقت خونه تمامه وشما جا برانگهداری ندارید بیان وسایلشون ببرن

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام
ابتدا اظهارنامه ارسال نمایید
می تواتید تامین دلیل نمایید