مشاوره حقوقی رایگان - شرایط تمکین برای زنی که شوهرش او را ترک کرده چگونه است؟

با سلام و احترام
شوهرم به مدت سه ماه است که خانه را ترک کرده و حاضر به برگشت به زندگی نیست. باتوجه به اینکه آپارتمانِ اجاره‌ی بنامِ بنده بوده و بدلیل عدم پرداخت اجاره، ناچار به تخلیه هستم و با ودیعه‌ی باقیمانده امکان تهیه مسکن در کلان شهر تهران را ندارم، برای تهیه سرپناه ناچار به مهاجرت به شهر دیگه ای هستم. با توجه به اینکه ترکِ منزل از طرفِ زوج صورت گرفته و ایشان خانه‌ای برای دعوت به تمکین از بنده ندارن، و من بخاطر تامینِ سرپناه برای فرزندم ناچار به مهاجرت به یکی از شهرستانهای شمالیِ کشور هستم آیا ناشزه محسوب میشوم؟ البته من اظهارنامه‌ ای مبنی بر اعلام آمادگی جهت تمکین با شرط تهیه مسکن به ایشان ارسال کردم. باتوجه به ارسال اظهارنامه آیا بازهم ناشزه محسوب میشوم؟ و آیا ارسال رونوشت این اظهارنامه به دادگاه رسیدگی نفقه که در گذشته تعیین شده، ضرورت دارد یاخیر؟ با تشکر

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

مجدداً اظهارنامه رسمی ایشان از منزل به مدت مذکور را تذکر دهید و از بین بخواهید که نسبت به بازگشت به زندگی مشترک اقدام نماید در ثانی با پلیس 110 تماس حاصل تا گزارش ترک منزل زوج را تنظیم و ارائه نماید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

خیر شما ناشزه محسوب نمیشوید برای عدم پرداخت نفقه هم از او شکایت کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
خیر شما دادخواست پرداخت نفقه و تهیه مسکن بدهید.

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

دادخواست پرداخت نفقه و تهیه مسکن بدهید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

خیر شما دادخواست پرداخت نفقه و تهیه مسکن بدهید.

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام خیر شما دادخواست پرداخت نفقه وتهیه مسکن را مطرح نمایید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

خیر،شما دادخواست پرداخت نفقه و تهیه مسکن بدهید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام خیر شما دادخواست پرداخت نفقه و تهیه مسکن بدهید.