مشاوره حقوقی رایگان - اختلاف

سلام خسته نباشید همسر بنده حدود 4 ساله مثل اشغال با من رفتار می‌کنه ماشین به نامش زدم گفت تو پدر بی عرضه ای هستی پسرت بیکاره کمکش کن خونه رو زدم به نام پسر . پسرم و دخترم و همسرم همدست هستند حالا هم حسابم رو بستن حتی 1000 تومن هم ندارم آواره شدم تو پارکا می‌خوابم الان هم ازم شکایت کرده گفته که 5 ماهه خرج بهمون نمیده و نفقه و مهرمو می‌خوام آیا میشه پیگیری کنم و محکومش کنم متاسفانه هیچ مدرکی هم علیه اون ندارم

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام ‌
خانه را میتوانید از پسرتان مسترد نمایید
و شما باید با توجه به مستندات و دلایل دادخواست مناسب اقامه نمایید

در مورد نفقه هم دلایل خود را ارائه نمایید که نفقه را پرداخت کرده اید
و در صورت محکومیت ، دادخواست اعسار را مطرح نمایید تا مبلغ ‌محکوم به اقساط گردد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در دادگاه می توانید دفاعیات خود را مطرح کنید

محمد صادقیان

جناب آقای محمد صادقیان:

سلام و عرض ادب خدمت شما
اگر هبه (بخشیدید) کردید اموالتون رو میتونید رجوع از هبه کنید و اموالتون رو برگردونید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
متاسفانه مهریه و نفقه باید تادیه گردد
چنان‌چه توانایی پرداخت ندارید میتوانید اعسار دهید میزان اقساط را دادگاه تعیین می‌نماید مطابق با وضعیت معیشتی محکوم علیه تعیین خواهد شد

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام اگر درقبال خانه ای که به پسرتان دادید وجهی دریافت نکردید و دراصل آن را هبه کردید تحت شرایطی میتوانید مسترد نمایید

پوریا مجیدیانی

جناب آقای پوریا مجیدیانی:

پیشنهاد می شود جهت بررسی بیشتر موضوع مشاوره تلفنی داشته باشید
پوریا مجیدیانی وکیل پایه یک دادگستری

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

میتوانید اعسار دهید میزان اقساط را دادگاه تعیین می‌نماید مطابق با وضعیت معیشتی محکوم علیه تعیین خواهد شد

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

اگر بصورت هبه بوده میتوانید درخواست استرداد آنرا بنمایید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

باسلام اگردرمقابل منزلی که به پسرتان تقدیم نموده ایدوجهی دریافت ننموده ایدمبتوانیدآن راپس بگیرید،مهریه ونفقه هم بایستی پرداخت نمایید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

چنانچه هبه نموده اید می‌توانید از آن را رجوع نمایید
در خصوص حقوق مالی می توانید درخواست اعسار دهید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

دادخواست اعسار از پرداخت مهریه دهیم تا تقسیط شود

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

می توانید دادخواست رجوع از هبه نسبت به همسرتان بدهیدبعلاوه اعسار از هزینه دادرسی

نجم الدین سپهوند

نجم الدین سپهوند :

با سلام
نفقه زن بر عهده مرد هست و باید پرداخت کنید ولی دختر و پسرتون اگر بزرگ هستند وظیفه ای در قبالشون نداری

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اگر ثابت شود هبه بوده قابل استرداد است

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
سهل‌انگاری از سوی شما صورت گرفته است. به این دلیل که اموال و دارایی خود را به فرزندان و همسر خود منتقل کرده‌اید و از خود سلب مالکیت کرده‌اید. نفرمودید حساب بانکی را به چه عنوان مسدود کرده‌اند؟!

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
اگر می‌خواهید خانه یا ماشین را پس بگیرید باید نوع انتقال مشخص شود ،
در خصوص نفقه و مهریه متأسفانه بپردازید و راهی ندارد