مشاوره حقوقی رایگان - طلاق توافقی

سلام من درخواست مهر داشتم و ماشین ایشون فقط توقیف پلاک انجام دادم.الان به طلاق توافقی راضی شده و با توجه به اینکه اهرم فشار من هست اگر من در سامانه تصمیم ثبت نام کنم و درخواست طلاق توافقی بدم آیا خودرو از توقیف درمیاد؟یا اینکه تا رای قاضی صادر نشه از توقیف درنمیاد؟نگران این مسيله هستم ک این اهرم فشار از دست بدم.لطفا راهنمایی کنید

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

به صرف ثبت نام در سامانه تصمیم خیر از توقیف خارج نمی‌شود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما بهتر است به دفترخانه اسناد رسمی مراجعه کنید و از زوج وکالت در طلاق بگیرید و مهریه را نیز در قبال اجرای صیغه طلاق ابراء کنید.

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سللم اگر قبل طلاق، توافق رسمی داشته باشیدکه از توقیف خارج شود میتوانذ از توقیف خارج کند وگرنه خیر

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خیر اما پیشنهاد می‌شود اگر تصمیم بر طلاق توافقی دارید شما می‌توانید از همسرتان یک وکالت بلاعزل در طلاق بگیرید چرا که آن موضوع دیگر قابل عزل نیست

هادی میرزایی

جناب آقای هادی میرزایی :

سلام چنانچه کلیه توافقاتتان را در دادخواست صدور گواهی عدم امکان سازش درج نمایید پس از صدور حکم و اجرا نسبت به رفع توقیف خودرو اقدام نملیید

نارنجی ثانی    سعید

نارنجی ثانی سعید :

خیر
اگر مشهد هستید جهت پیگیری قضایی درخدمتم

علي  امراللهي

جناب آقای علي امراللهي :

سلام خیر تا اعلام رضایت شما امکان رفع توقیف نیست

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
مهریه ارتباطی با طلاق شما ندارد. در صورتی خودرو از توقیف خارج می‌شود که شما رضایت به رفع توقیفی دهید وگرنه تا زمانی که مهریه شما پرداخت نشود ماشین در توقیف باقی خواهد ماند.

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

خیر توقیف می ماند تا زمانی که خودتان درخواست مختومه شدن اجرا نمایید.

حمیدرضا ضیائی

جناب آقای حمیدرضا ضیائی :

سلام
بستگی به توافق طرفین داردمعمولا در طلاق توافقی جزاً یا کلا مهریه بخشیده می‌شود در قبال طلاق

احسان رفیعی زاده

جناب آقای احسان رفیعی زاده :

تا زمانی که رای صادر نشود نمی تواند رفع توقیف کند

معصومه فدایی

سرکار خانم معصومه فدایی :

خیر صرف درخواست طلاق توافقی موجب رفع توقیف نمیشود تا زمانیکه توافقات شما در برگه مکتوب و مبنای رای دادگاه قرار نگیرد هیچ اقدامی به ضرر شما متصور نیست