مشاوره حقوقی رایگان - سلام من دو سال هست که خودروی خود را به برادرم فروختم اما ایشان به دلایل مشکلات خانوادگی

از تغییر پلاک به نام خود امتناع میکند و من نگران تبعات این اتفاق هستم متاسفانه هرچه پیگیری کردم برای تعویض پلاک حاضر نمیشود

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

ابتدا اظهارنامه ارسال دارید
افاقه نکرد
الزام به فک پلا‌ک مطرح
امکان توقیف پلاک نیز وجود دارد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
مشکلی برای شما پیش نمیاد.
بعد از اینکه مشکلات برادرتان با همسرش حل و فصل کنید دادخواست الزام به فک پلاک بدهید.
یا اینکه دوستانه با مراجعه به مرکز تعویض پلاک نسبت به تعویض پلاک اقدام کنید.

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

دادخواست الزام به فک پلاک و تظیم سند رسمی دهید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

ابتدا اظهارنامه دهید و سپس دادخواست الزام به تعویض پلاک دهید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
از طریق راهور اقدام به توقیف سیستمی پلاک نمایید

هادی میرزایی

جناب آقای هادی میرزایی :

سلام میتوانید دعوی الزام ایشان را به تعویض پلاک مطرح نمایید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
ابتدا از طریق ارسال اظهارنامه مبنی بر الزام به فک پلاک اقدام کنید. در صورتی که برادرتان به این اظهارنامه توجهی نکرد دادخواست به خواسته‌های توقیف فیزیکی ماشین و الزام به فک پلاک را در یکی از دفاتر خدمات قضایی به ثبت برسانید.