مشاوره حقوقی رایگان - شكايت از هيئت مديره و مدير ساختمان

با سلام و خدا قوت
بيش از 9 ماه از تشكيل هيئت مديره مجتمع 72 واحدي مي گذرد و تخلفاتي مبني بر عدم ارائه فاكتور هزينه ها و ريز آن- ساخت و ساز بدون اجازه مالكين در قسمت مشاع ساخت و ساز كرده و بازهم بدون اجازه اعضاء اجاره به نانوايي داده و حدود 100 ميليون پول يكسال اجاره را گرفته است ، متاسفانه شهرداري نيز متوجه اين موضوع ساخت و ساز شده و اخطار ماده 100 و تخلفات را صادر كرده . بنظر شما سريعترين راه جهت جلوگيري از اين وضعيت چيست و چگونه مي توان از فاجعه پيش رو به فوريت جلوگيري كرد. با سپاس از شما

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

موجب ماده 12 آئین نامه ، کلیه تصمیمات مجمع عمومی شرکا باید در صورت‌جلسه نوشته‌شده و به وسیله مدیر یا مدیران نگهداری شود. بنابراین تمامی صورت جلسات مجامع عمومی باید حفظ و در مواقع لزوم به مبادی ذی‌ربط ارائه و استناد شود ، زیرا این صورت جلسات به امضای کلیه حاضرین رسیده و مفاد آن‌ها از مهم‌ترین مدارک قابل استناد است