مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از هیئت مدیره ساختمان

با توجه به این که مجتمع فاقد هیت مدیره میباشد و طی جلسات تشکیل شدا جهت مشخص نمودن هیئت مدیره تا کنون این امر محقق نشده خانم و اقای ایکس زحمت پیگیری امور و جمع اوری شارژ و پرداحت قبوض را بر عهده گرفته اند همچنین امور متور خانه توسط اقای ایکس انجام میگیرد از آنجایی که اشخاص مذکور هیچ گونه مسولیتی تحت عنوان هیئت مدیره نداشته و صرفا جهت پیش برد امور جاری پیگیر این موارد هستند لذا تا زمان مشخص شدن هیئت مدیره و پیشگیری از مشکلات احتمالی سایر ساکنین نیز به صورت دوره ای این مسئولیت را قبول نمایند همچنین پیشنهاد میشود از تاریخ 1400/01/01اشخاصی که مسعولیت پیگیری امور مجتمع را دارند از پرداخت کلیه هزینه ها طی دوره مسعولیت معاف گردند۔
مورد اول چند وقته که همه همسایه ها شاکی شدن که کار شما حساب کتاب نداره نه از هزینه ها رسیدی در برد اعلانات نمیزنید همچین قانونی گذاشتن و همه شاکی هستن چون خودشون چند نفری جلسه میزارن و هر دوره خودشون میشن همه کاره و همه از دستسون شاکین تا حالا میگفتن هی از ما تشکر کنید حالا همچین قانونی گذاشتن می خواستم ببینم قانون ماده هست که با این قانون باسند و مدرک منع کنیم همچین پیشنهادی رو
دوم این که این چند نفر ظاهرن از همه کمک می خوان ولی هیچ کس رو تو خودشون راه نمیدن،
متلان اول پول خرابی پمپ اب رو جمع کردن از همه ساکنان و بعد حالا هی دنبال تعمیر کار هستن که تعمیر کنه براسون منقبول کردم پمپ رو بردم پیش یک تعمیر کار اشنا که میدونستم کارش درسته پمپ رو باز کرد گفت چه قسمت های خرابه ولی گفتن نه پمپ برگردون ببریم پیش همون که قبلا بوردیم در دو سه ماه چند بار پول تعمیر پمپ تز ما گرفتن ولی پیش تعمیر کاری که من بردم گفت اصلان هیچ تعمیری روی پمپ انجام نشده

پاسخ ها :

یوسف حزبا

جناب آقای یوسف حزبا :

با سلام سعی کنید در مجتمع تون اولوت با مدارا با همسایه ها باشه و برای پیشگیری از اینگونه سوءتفاهم ها در صورتیکه نمیخواهید هیات مدیره انتخاب کنید حداقل با توافق همه همسایه ها،مدیری انتخاب کنید و حدود اختیارات و مسولیتهای وی را معین کنید.

هادی امانپور قرایی

جناب آقای هادی امانپور قرایی :

برابر مفاد قانون تملک آپارتمانها وآیین نامه اجرایی آن در صورتی که ساختمان مجمع عمومی نداشته باشد تصمیمات اکثریت مالکین که دارای سهم اختصاصی بیشتری هستند در اداره امور ساختمان نافذ میباشد و بایستی شرکاء ساختمان بدان عمل نمایند
و مدیر ساختمان موظف است صورت هزینه ها را در اختیار سایر مالکین قراردهد و مالک می تواند نسبت به آن هم اعتراض نماید