مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از هیئت مدیره ساختمان

با سلام و قبولی طاعات.
بنده در یک مجتمع آپارتمانی زندگی میکنم که در سال 96 انتخابات برگزار شد و هیئت مدیره انتخاب گردید.در طول این 3 سال مکرر به هیئت مدیره اخطار دادیم که انتخابات برگزار کنند که متاسفانه همکاری نمیکنند. در اوایل سال 99 به علت افزایش تعرفه برق و آب و گاز هیئت مدیره تصمیم به افزایش شارژ ساختمان به صورت سر خود نمود و حدود 40% و در 6 ماهه دوم سال 99 مجددا با لابی و اجبار شارژ ساختمان را 35% افزایش داد و ساکنین به جهت جلوگیری از قطع انشعابات همکاری کردند. چند روز قبل مجدد هیئت مدیره بدون برگزاری مجمع عمومی مالکین اقدام با افزایش 35% شارژ ساختمان نموده است و وقتی ساکنین اعتراض میکنند ما را تهدید با قطع انشعابات مینمایند. در سال 99 مبلغ 1800000 هزار تومان از هر واحد به اجبار جهت تعمیر موتورخانه و آسانسور ها دریافت کرده و هیچ گونه فاکتور و سند و مدرکی ارائه نداده و متاسفانه با وجود پرداخت هزینه زیاد از طرفه ساکنین همچنان مشکلات آب و گرمایش و آسانسور ها حل نشده است. در ضمن هیئت مدیره 3 سال است که بیلان و حساب و کتاب های ساختمان را ارائه نکرده و چندین بار اعتراض شده ولی اعلام میکنند که چون هیئت مدیره قبلی هیچ‌ گونه بیلان و دفتر و حسابی به ایشان تحویل نداده ما نیز به هیچ کس حسابی تحویل نمیدهیم.
اکنون بنده از شما تقاضا میکنم بنده را راهنمایی بفرمایید با این همه تخلف آشکار هیئت مدیره که انجام داده و میدهد ما چگونه میتوانیم علیه هیئت مدیره طرح دعوی نماییم؟
دعا گوی شما هستیم

پاسخ ها :

سولماز خادم عباسی خیابانی

سولماز خادم عباسی خیابانی :

شما می توانید نسبت به اعضای هیات مدیره دعوی ارایه صورتحساب تصدی سمت مطرح نمایید.

معصومه صبری

سرکار خانم معصومه صبری :

سلام
چنانچه به اعتراضات استفاده کنندگان توجه نشود میتوانید با ارسال اظهارنامه در خصوص اجرای وظایف تذکر دهید اما اگر همچنان امتناع ورزید با مراجعه به مراجع قضایی و طرح دعوی و دادخواست اقدام نمایید