مشاوره حقوقی رایگان - الزام به تمکین زوجه

با درود و سپاس خدمت تمامی خدمتگزاران گروه دادراه ... در ترک منزل زوجه به همراه فرزند2ساله مشترکمان درطول مطرح کردن دعوی ازطرف زوجین بامحکومیت زوجه به بازگشت وی به زندگی وتمکین زوج که به تقریبا یکسال به طول انجامیدرای قطعی در دادگاه تجدیدنظر صادر شد،دراین مدت زمانی یکسال من به6ماه نفقه معوقه ومبلغی بابت نفقه جاریه محکوم شدم،تابه امروز ازمحکومیت من بابت نفقه ها6ماه میگذرد وابلاغی به من نشده،ایا بخاطر ناشزه شدن زوجه احتمال ساقط شدن نفقه معوقه وجاریه زوجه میتواند صورت گرفته باشد?

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
تا صدور حکم قطعی تمکین نفقه باید پرداخت شود

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

تا مدامی که حکم قطعی نیامده نفقه معوقه قابل دریافت است

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
خیر بعد از ناشزه شدن زوجه نفقه تعلق نمیگیرد و قبل از ناشزگی نفقه به زوجه تعلق میگیرد.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خیر تا زمان ناشزه شدن می‌بایست نفقه پرداخت شود

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
اگر زوجه ناشزه محسوب شود مستحق نفقه نمیباشد و زوج می‌تواند تقاضای تجویز ازدواج مجدد را از دادگاه بنماید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بعد از ناشزه شدن زوجه نفقه تعلق نمیگیرد و قبل از ناشزگی نفقه به زوجه تعلق میگیرد.

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

تنها از زمان قطعیت رای تمکین نفقه تعلق نمی گیرد