مشاوره حقوقی رایگان - پرداخت نکردن مصرفی اشتراک ها

درود و خسته نباشید خونه ای اجاره کردم که اشتراک های مصرفیش ( کنتور ها ) با یه مستاجر دیگه مشترک هست الان یک ساله اون مستاجر اصلا هزینه مصرفیش رو پرداخت نکرده و همه رو من پرداخت کردم همش میگه ندارم و بعدا میدم به صاحب خونه میگم مستاجر شماست بدهی این آقا رو خودت بده تا بعدا با خودت حساب کنه به هرحال پول پیش ازش داری میگه به من ربطی نداره از خودش بگیر ، بنگاهی هم که قولنامه نوشته حرف صاحب خونه‌ رو تایید میکنه ، یعنی چی ؟ به نظر شما الان من پولم باید از کی بگیرم ؟ تازه هر ماه ی قبض جدید میاد اون که پرداخت نمیکنه من چکار کنم؟ لطفا راهنماییم کنید.
سپاسگزارم

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بدوا اظهارنامه ارسال کنید و سپس دادخواست مطالبه وجه بدهید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بهتر است ابتدا اظهارنامه دهید و سپس دادخواست مطالبه وجه

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
ابتدا نسبت به ارسال اظهارنامه مبنی بر مطالبه وجه اقدام کنید و در صورت عدم افاقه دادخواست به خواسته مطالبه وجه را در یکی از دفاتر خدمات قضایی به ثبت برسانید‌.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌توانید مبالغ را جمع نموده و از مستاجر شکایت نموده و مطالبه نمایید

علي  امراللهي

جناب آقای علي امراللهي :

سلام بچابتدا اظهارنامه تنظیم کنید و سپس دادخواست مطرح کنید

علی تقوی

جناب آقای علی تقوی :

باسلام ودرود بدوا باید پرداخت نماید سپس اظهارنامه ودادخواست مطالبه وجه مطرح نماید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

ابتدا اظهارنامه دهید سپس دادخواست مطالبه وجه