مشاوره حقوقی رایگان - سهم الارث

من دختری ام ک پدرم در دو ماهگی من رو به یه خونواده غریبه داد که از همه نظر در سطح پایین اجتماعی و مالی هستند و پدر خونی ام در سن جوانی اش فوت شد و پدرخوانده ام در سن 9 سالگی ام فوت شد وضع مالی خوبی ندارم ولی خونواده پدری ک با من نسبت خونی دارند ب شدت مرفه و وضع مالی خوبی دارند آیا من میتوانم مدعی سهم الارث و حق خودم از آنها بشم؟
ممنونم راهنماییم کنید

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
اگر چیزی باشد آری امکان پذیر است

فاطمه ملکی

سرکار خانم فاطمه ملکی :

سلام
بله در صورتی که اسم شما در شناسنامه پدر خونی خود درج گردیده با در دست داشتن گواهی حصر وراثت دادخواست تقسیم ترکه نمایید . در صورت عدم ثبت در شناسنامه ابتدا دادخواست اثبات نسب بدهید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
بله قطعا
جهت ارائه راهکار قانونی نیاز به توضیحات بیشتر است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر پدرتان در زمان فوت اموالی داشته باشد بله می توانید مطالبه کنید

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام اگر اسم شما در شناسنامه پدر هست و پدر شما اموالی داشته که شما میتوانید با اخذ گواهی حصروراثت دادخواست تقسیم ترکه بدید
ولی اگر در شناسنامه پدر نیستید ابتدا باید بطرفیت وراث پدر طرح دعوای اثبات نسب بدهید بعد ادامه کار

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
در وجود نام شما در شناسنامه پدر با اخذ گواهی انحصار وراثت اقدام به تقسیم سهم الارث کنید ولی اگر نامی از شما در شناسنامه پدر نباشو مقدمتا بایستی دادخواست اثبات نسب را ثبت کنید.

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

بله حتماً شما از پدر خوانده ارث نخواهید برد اما از پدر اصلی خود ارث خواهید برد توصیه می‌کنم از مشاوره تلفنی سایت استفاده کنید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

بله میتوانید اقدام قانونی کنید

علي  امراللهي

جناب آقای علي امراللهي :

سلام بله حتما ، پیشنهاد میکنم از تخصص وکیل کمک بگیرید

هادی میرزایی

جناب آقای هادی میرزایی :

سلام با اثبات نسب خویش با پدر مرحوم خود میتوانید جز وراث ایشان قرار گرفته و مطالبه سهم الاث نمایید