مشاوره حقوقی رایگان - ساخت و ساز

سلام
من سال 95 یه خونه خریدم که پایان کارش 92 بود!
الان همسایه کناریمون میخواد خونشو بسازه امروز متوجه شدیم حدود 15 سانتی متر رفته تو زمین همسایه
من سازنده رو نمیشناسم چون خونه رو خریدم
آیا مشکلی متوجه من هست؟
و اینکه سازنده میتونه آلماتور مارو برش بده؟ (در اون صورت ایمنی ساختمان ما میاد پایین)

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
بله شما مسئولیت خواهید داشت
نمیتواند

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
مسئولیت متوجه شماست و سازنده حق عمل اخیرالذکر را ندارد.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
خیر
مالک می تواند از سازنده خسارت بگیرد.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

بله شما مالک می‌باشید و مسئولیت دارید فروشنده شما نیز در مقابل شما مسئولیت دارد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگوی متقابل دارد تا اظهار نظر دقیقی به توان کرد

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

شما مسئولیت خواهید داشت اما می‌توانید متعاقباً طرح دعوی مطالبه خسارت از فروشنده خود داشته باشید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بله مسئولیت دارید اما متعاقبا شما نیز می توانید به فروشنده مراجعه نمایید
خیر