مشاوره حقوقی رایگان - توقیف ملک

سلام وقت بخیر. همسرم از بانک وام گرفتن و بابتش منزل رو در رهن بانک گذاشتن ..حدود چند ماه قبل ضامن شخصی شدن با مبلغ خیلی بالا در همین بانک و متاسفانه پرداخت صورت نگرفت و وام گیرنده چون وام مشارکتی بود قصد تمدید کردن و خواسته شده مجدد بعنوان ضامن امضا کنن که ما قبول نکردیم ..وبانک پیگیر بستن حساب و رسیدگی آن هست.سوالم اینه خونه من با وجود اینکه در رهن بانک هست ممکنه برای این مسئله مصادره بشه؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
بله
اگر وام گیرنده مبلغ وام را پرداخت ننماید ضامن مسئولیت پرداخت خواهد داشت و بانک میتواند درخواست توقیف اموال ضامن را نماید

ولی ضامن هم میتواند به وام گیرنده مراجعه نماید و از وام گیرنده شکایت نماید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
سوال شما تکراری است.
بانک نمی تواند بابت ضمانت وام منزل شما را توقیف کند.

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام نسبت به مازاد رهن میتواند شما نیز بعنوان صامن میتوانید از وام گیرنده مطالبه‌کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
ملک در وام دیگری در رهن است و ارتباطی به این وام ندارد و هرآنچه در وام دوم مورد ضمانت قرار گرفته است در صورت عدم پرداخت متعهد اصلی استفاده خواهد شد‌.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

نسبت به مازاد رهن میتواند بله امکان مصادره هست

مریم یزدان بین

سرکار خانم مریم یزدان بین :

خیر نسبت به وام دوم این خانه که وثیقه وام دیگری هست مصادره نمیشه.

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

اگه به نام همسرتون باشه مازادش میتونه بازداشت وبه فروش بره

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
ضامن مسؤل هست
که ضامن پس از واریز اقساط می‌تواند علیه وام گیرنده دادخواست مطالبه وجه دهد