مشاوره حقوقی رایگان - شارژ ساختمان برج

سلام . طبق همکف یک برج 14طبقه 59 واحدی هستم گوشه ترین واحد که توی شیب ساختمانه و رطوبت و نم همیشه داره و کلی من باید هزینه نم دیوار و زمین کنم از طرفی دریچه فاضلاب برج در واحد من قراردارد که وای به روزی که این دریچه باز شود . به آسانسورهم که چون همکفم کاری ندارم . حال آیا شارژ من با واحدهای دیگر یکیست ؟ حتی ارزش واحد من با طبقات و واحدهای دیگر خیلی پایین تره . یا برای تعمیر آسانسور سهم چندملیونی بمن تعلق میگیرد؟ ممنون از پاسختون اگر جوابتون مثبت است چطور این بی عدالتی رو پیگیری کنم چون واقعا ظلمه

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

قانونی شارژ ساختمان بر اساس متراژ است مگر اینکه ساکنین توافق دیگری کنند موضوع را از طریق هیات مدیره پیگیری کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر آسانسور استفاده نکنید نباید شارژ آسانسور پرداخت کنید.
در خصوص نم ساختمان اگر مربوطه به کل ساختمان باشد باید از طریق شارژ ساختمان تعمیر بشه.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
می‌بایست هزینه شارژ تادیه گردد