مشاوره حقوقی رایگان - نیاز به تایید استشهاد محلی توسط کلانتری جهت ارایه به آموزش و پرورش

با سلام و احترام
بدینوسیله از شما درخواست همکاری و راهنمائی دارم ، بنده در شهرستان بیضا ، استان فارس زندگی میکنم و از ابتدا تا کنون به صورت مستندات ، قابل رویت است که بومی این محل هستم ، در حال به حول قوه الهی ، توانسته ام در آزمون استخدامی آموزش و پرورش قبول شوم ، بنابر دستور آموزش و پرورش استان نیاز به استشهاد محلی و تایید کلانتری می‌باشد . کلانتری محل و فرماندهی شهرستان اظهار دارند که به دستور سردار ... فرماندهی کل استان هیچگونه استشهادی را ما تایید نمیکنیم . و اداره آموزش و پرورش استان نیز می گویند که این کار کلانتری سرپیچی از قانونی است که در مجلس تصویب شده و در حال اجرا است .
با این تفاسیر، بخاطر اینکه روز تولد و محل صدور شناسنامه اینجانب شیراز بوده از ادامه دادن به مراحل بالاتر جهت پذیرفته شدن در آموزش و پرورش کنار گذاشته میشوم.
از اینکه بتوانید بنده را در این موضوع راهنمایی کنید کمال تشکر و قدردانی را دارم .
با تشکر

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

سند مالکیت پدر یا اجارنامه کد رهگیری دار محل سکونت پدر یا خودتان با استشهادیه محلی کفایت می کند و برای حل مشکل کلانتری به رییس پلیس مراجع کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

استشهادیه تنظیم نمایید و توسط شورای محل گواهی گردد و

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام سند محل سکونی و استشهادیه کفایت میکند
استشهادیه را ببرید دفتر خانه گواهی امضا بگیرید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
استشهادیه تنظیم گردد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
نیاز به بررسی مدارک و مستندات پیرامون موضوع است.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام استشهادیه تنظیم کرده و توسط شورای محل گواهی شود امضا و مهر نیز داشته باشد