مشاوره حقوقی رایگان - خسارت وارده به مجتمع

سلام دو تا بچه هشت ساله درب سکوریت ورودی مجتمع را هول دادند شکسته و ریخته رو سر و دستشون که منجر به زخمی شدن بچه ها شده ، خسارت وارده به درب مجتمع و زخمی شدن بچه ها به عهده چه کسی هست؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند برعهده مسبب والدین فرزندان

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

خسارت وارده بردرب مجتمع که برعهده خانواده بچه هااست اما درخصوص زخمی شدن بچه ها اگر ناشی ارز معیوب بودن شیشه سکوریت بوده وسهل انگاری مجتمع برعهده مجتمع است

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
به نظر جوانب امر از سوی مدیریت رعایت شده باشد در این حالت بنابر قاعده تسبیب این خانواده اطفال هستند که بایستی از پس هزینه های خسارت بر بیایند.

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

مدیر ساختمان که توجه نکرده دربی که با فشار دوتا بچه افتاده را زودتر درست کند

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
والدین آنها مسئولیت پرداخت هزینه را خواهند داشت