مشاوره حقوقی رایگان - خسارت به مشاعات

یکی ازهمسایگان موقع پارک کردن خودرو به ستون پارکینگ خسارت وارد کرده و چند قطعه سنگ ان ستون ریخته و شکسته شده،بنده بعنوان مدیر ساختمان پیگیر خسارت وارده شده هستم که ایشان عنوان داشتن ساختمان فرسوده میباشد و سنگها لق بودن و تامبن خسارت وارده به عهده من نمیباشد
(وضعیت ظاهری ستون قبل از تصادف کاملا سالم و بدون نقص بوده)
هزینه خسارت به عهده کیست؟؟؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید ابتدا دادخواست تامین دلیل را اقامه نمایید تا توسط کارشناس رسمی علت ریزش سنگها پرنیان خسارات وارد شده مشخص گردد و سپس دادخواست مطالبه خسارات را مطرح نمایید و

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بدوا دادخواست تامین دلیل بدهید و بعد از کارشناسی دادخواست مطالبه خسارت بدهید.

زهرا  زارعي

سرکار خانم زهرا زارعي :

سلام اگر به قسمت مشاعات ساختمان صدمه زده برعهده کسی است که صدمه وارد نموده تامین دلیل کارشناسی کنید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام ابتدا تامین دلیل بگیرید و سپس دادخواست مطالبه خسارت را مطرح نمایید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام واردکننده خسارت مسئول جبران آن است