مشاوره حقوقی رایگان - تعویض پلاک

باسلام
پارسال یک دستگاه خودروی سواری خریداری کردم. فروشنده سومین نفری است که از صاحب برگ سبز وپلاک وکالتنامه گرفته و درزمان فروش قبلا مدت زمان وکالتش گدشته بودکه قانونا ایشان نمیتواند به من وکالت بدهد وصاحب سندرم نمیاد برام سند کند و شکایت کردم .
ایا قوه قاهره شامل این عدم تعویض پلاک میشه؟باتشکر

پاسخ ها :

سیدمسعود حیدری

جناب آقای سیدمسعود حیدری :

سلام باید مالک برگ سبز را درخواست الزام به سند بدهین در دادگاه حقوقی

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

ایادی باید مترتب شود و هر کدام را جداگانه بررسی کنیم که در زمان موعد مقرر وکالت داده شده است یا خیر

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام دادخواست الزام به تنظیم سند و فک پلاک دهید و ایادی قبل تا مالک اصلی را طرف دعوا قراردهید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما می توانید علیه فروشنده و ایادی قبلی طرح دعوی کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام‌
خیر
برای ایجاد قوه قاهره شرایط خاصی لازم است

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
دادخواست به خواسته های الزام به تنظیم سند رسمی و فک پلاک به طرفیت ایادی قبلی تا مالک اصلی را در یکی از دفاتر خدمات قضایی محل سکونت خویش به ثبت برسانید‌.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند به صرف آنچه در سوال آمده است خیر رافع مسؤلیت نیست