مشاوره حقوقی رایگان - تنظیم سند

آپارتمان اینجانب توسط شخصی که سند بنام فروشنده شخص اول بود توقیف و از طریق دادگاه سند را به نام خود زده بود اینجانب بعد از 10 سال توانستم بعنوان شخص ثالث حکم به ابطال سند و مزایده را بگیرم و نامبرده محکوم شد و حکم در دادگاه تجدید نظر نیز تایید شده مراحل پرونده چطوری خواهد بود بعد از تائید حکم محکومیت توسط دادگاه تجدید نظراستان چه کارهایی باید انجام بدم تا سند را بنام خودم بزنم .

پاسخ ها :

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

درخواست صدور اجراییه کنید و بعد اقدامات بعدی

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
لایحه ای تحت عنوان تقاضای صدور اجرائیه را به شعبه بدوی ارسال کنید.

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

ابطال سند اعلامی است و اجرای احکام به اداره ثبت اعلام می نماید. پرونده را به اجرای احکام ببرید