مشاوره حقوقی رایگان - پلیس امنیت اخلاقی

منو دوست دخترم باهم یه گوشه ای بودیم و دستمون تو دست هم بود ک دونفر لباس شخصی اومدن و مارو بردن دکه پلیس جیبمو خالی کردن گفتند ک فیلمتون رو دوربین ضبط کرده و گفت ک حکمت بازداشته و تهدید به ضرب و شتم کرد وگفت بهم که الان از فتا میان گوشیتو میگردن و ازم خواست گوشیو باز کنم و تمام عکسا و اطلاعاتم رو دید و گفت پاک کن میخاستم بدونم چنین حقی داشته یا نه؟

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

چنین حقی نداشته اماشما هم چنین حقی نداشته اید که با نامحرم دست تو دست هم هرجا برید وعفت عمومی جر یحه دارشود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
بله
اگر ایشان از پلیس امنیت اخلاقی بوده اند ممکن است مشکل ایجاد شود

حسن فضایلی راد

جناب آقای حسن فضایلی راد :

خیر به هیچ عنوان، این حقو نداشته، می‌توانید به دادسرای نظام شکایت کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند به صرف آنچه در سوال آمده است خیر چنین حقی نداشته است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
خیر
از طریق بازرسی موضوع را پیگیری کنید.
توجه داشته باشید عملی که شما انجام داده اید رابطه نامشروع محسوب می شود و در صورت معرفی به دادگاه قاضی می تواند تا 99 ضربه شلاق تعیین کند.
البته امکان تبدیل یا تعلیق اجرای مجازات نیز وجود دارد.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
اقدام مامور خلاف قانون است
و با شماره 197 تماس بگیرید.