مشاوره حقوقی رایگان - میراث فرهنگی

سلام. اداره آب منطقه ای در مورد حفر چاه های غیر مجاز همسایه بنده در سال 1390 شکایت کرده بود در سال 1394 در غیاب من همسایه ام دو حلقه چاه در باغ بنده حفاری کرده بود که بعد از مدتی که به باغ رفتم با حفر دو میله چاه در زمینم روبرو شدم که کار به شکایت و دادگاه کشیده شد تا بالاخره با کارشناسان دادگستری که تعدادشان به 5 نفر رسید رای به نفع من صادر شد لازم به ذکر است که همسایه من بر چه اساس و مدارکی چاه ها رابه هم وصل نموده و روابطی به ثبت میراث فرهنگی رساند که دادگاه تجدید نظر حکم به پر کردن دو میله چاه که داخل زمین من بود داد که دو ماه بعد از ثبت میله چاه‌ها توسط قوه قضاییه پر شدند اکنون چگونه میتوانم از ثبت میراث فرهنگی خارج کنم ممنون میشم جواب بدید

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
رای دادگاه نیاز به بررسی و مطالعه دارد تا بتوان پاسخ مناسبی به شما ارائه نمود

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

باید دید متن رای چیست تا دقیقتر بررسی شود

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
بنا به مورد دادخواست تخصصی یا شکوائیه کیفری می بایست طرح گردد.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است