مشاوره حقوقی رایگان - عدم مجوز تخریب ملک قدیمی توسط میراث فرهنگی

عرض سلام. یک ملک مسکونی قدیمی با سند ششدانگ در شوشتر هست که چون بافت سنتی داشته میراث فرهنگی اجازه تخریب و ساخت و ساز را به وراث نمی دهد اگر در اثر فرونشست ترک هایی در دیواره اتاقها پیداشده که بعد از بررسی کارشناسن آتش نشانی دستور تخلیه وجمع آوری علمک گاز را دادند ، با همه این تفاسیر که ملک سند شش دانگ دارد اگر میراث فرهنگی اجازه تخریب نداد آیا با شکایت به دادگاه می توان دستور تخریب ملک را بگیریم

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
بله قطعا
شما باید دادخواست حقوقی به طرفیت اداره میراث فرهنگی اقامه نمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
باید دید جز میراث فرهنگی است یا خیر
موضوع نیازمند بررسی بیشتر است و گفتگوی طرفینی را می‌طلبد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
به هر حال شما واره ای ندارید و باید از مراجع قضایی موضوع را پیگیری کنید.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
علیه اداره میراث فرهنگی نسبت به این موضوع طرح دعوی کنید.

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام برای ساختمان‌های تاریخی ، پروانه تخریب صادر نمیکنند. وهرگونه اقدامی باید با نظر سازمان میراث فرهنگی انجام شود.

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

با سلام
ابتدا از میراث فرهنگی پیگیری کنید و اگر نتیجه نداد می توانید دعوی حقوقی به طرفیت میراث فرهنگی طرح کنید‌.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

دعوی حقوقی به طرفیت میراث فرهنگی طرح کنید‌.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بله علیه اداره میراث فرهنگی میتوانید اقدام به طرح دعوی نمایید