مشاوره حقوقی رایگان - خلاصی از بختکی بنام میراث فرهنگی

سلام ، چطور میشود از شر میراث فرهنگی که دست گذاشته رو خانه‌ی پنجاه متری در زمینی به مساحت 320متر در قلب شهر ... که همه اطرافش ساختمان چند طبقه هست خلاص شد ، البته تمام اطرافش از همین ساختمانها بود منتها اونها آدم حسابی بودن میراث حریفشان نشد ما بدبختای هستیم که از دار دنیااین زمین به چند نفرمان ارث رسیده ، میراث پنج ساله نه میخره نه برای کسی صرف می‌کنه بخره چون منطقه تجاریه ، ما نه پول وکیل داریم نه سواد پیگیری ، فریاد رسی هم نیست. شما بفرمایید چه کنیم، این خانه اگر بخواد مرمت بشه از نو باید کوبیده بشه ،!!شهرداری هم حکم به تخریب داده اما میراث قبول نمیکنه!!لعنت الله علل قوم ظالمین

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

الهی آمین، شما باید از شهرداری و میراث فرهنگی به دادگاه شکایت کنید اگه نشد به دیوان عدالت اداری

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

از شهرداری و میراث فرهنگی به دادگاه شکایت کنید اگه نشد به دیوان عدالت اداری

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق دیوان عدالت اداری پیگیری کنید