مشاوره حقوقی رایگان - محاسبه تاخیر تادیه چک برگشتی

سلام. من سال 97 یه چک امنت دادم کسی برگشت زد 98 محکوم به پرداخت شدم و اعسار زدم .تا حالا مبلغ 17میلیون 700 هم پرداخت کردم و هربار میرم دادگاه بپرسم چقد مونده جواب درستی نمیگیرم .برام سواله که ایا با توجه به پرداختی هایی که داشتم باز به مبالغ پرداخت شده جریمه میخوره. من چطوری میتونم از این مشکل راحت بشم.

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر در رای صادره . اجراییه خیارات تاخیر تادیه روزانه امده باشد بله

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما باید به اجرای احکام مراجعه نمایید تا محاسبه گردد

طبق قانون در صورت صدور حکم قطعی اعسار ، خسارت تاخیر تادیه شامل
محکوم علیه نمیشود مگر پیش قسط و اقساط در موعد مقرر پرداخت نگردد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام به خسارت تاخیر تادیه خسارت نیست تعلق نمی‌گیرد

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

پس از قبولی اعسار وپرداخت اقساط خسارت تاخیر تعلق نمیگیرد

علي  امراللهي

جناب آقای علي امراللهي :

سلام ، نیاز به بررسی رای محکومیت و اعسار شما دارد