مشاوره حقوقی رایگان - سوال درباره کپی رایت

سلام من یه سوال داشتم اونم اینکه من یه سریال رو که محصول سال 2018 الی2019 بود و محصول کشور ترکیه بود رو از یک سایت رایگان دانلود کردم(درصورتی که بقیه پولی بودن)الان ایرادی داره؟هم از نظر قانونی هم اینکه میگم یه وقت حرام نباشه.
ممنون میشم پاسخ بدید.

پاسخ ها :

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

باید دید سازنده این سریال راضی به این موضوع است که کار دشواری است

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
صرف دانلود ایرادی ندارد

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

اگر اینقدر به حرام و حلال معتقد و مقید هستید از مراجع تقلید مربوطه استعلام بگیرید البته قبل از دانلود کردن

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

صاحب اثر حق پیگیری را دارد. نگر خود به رایگان منتشر کرده باشد