مشاوره حقوقی رایگان - جعل رسید بانکی رسید ساز

سلام عرض ادب و خسته نباشید خدمت مشاوران محترم دیروز پسرم آگهی فروش دستگاه پی اس فور گذاشت سایت درج آگهی و یه مشتری زنگ زد و اومد خونه و دستگاه خرید و یه رسید جعلی نشون داد که پرداخت انجام شده اما چون پایا بود گفت چند ساعت دیگه تو حساب میشینه کپی گواهینامه راهم از گرفت پسرم فرداش پولی واریز نشد و بهش زنگ زدیم اون شماره خاموش بود غروب شماره روشن کرد ولی هرچی زنگ زدیم جواب نداد و رد تماس زد الان باید چیکار کنیم

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
تحت عنوان تحصیل مال از طریق نامشروع می توانید از ایشان شکایت کنید

سعید فتاح زاده حصاری

جناب آقای سعید فتاح زاده حصاری :

سلام
شکایت کلاهبرداری علیه ایشان مطرح و پیگیری نمایید.

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

اقدام به شکایت از طریق دفاتر قضایی نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید شکایت کنید و غز طریق مراجع انتظامی موضوع را پیگیری کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
شما باید شکوائیه کلاهبرداری و تحصیل مال از طریق نامشروع را اقامه نمایید و