مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری رسید جعلی

من یه خانواده ای اومدن مغازم یه گوشی A73 و بعضی وسایل بهشون دادم و اونا هم رسید که با شبا صورت گرفته بود رو نشون من دادن و گفتن چند ساعت دیگه واریز میشه که نشد من هم شکایت کردم و همه ی مشخصاتشو دارم و کلاهبردا هم قبل این موضوع زندان بوده و الان با سند مرخصی گرفته و بعد وقت مرخصی خودشو تحویل نداده و فراری است ما هم گیر کردیم چطوری بگیریمش غیر از من هم شاکی دیگری داره فقط این میمونه که حتی بگیرنش اگه پول تو حساب نداشت تکلیف کا شاکیان چیه ؟ ممنون میشم راهنمایی کامل کنین که چطوری مشکل حل بشه ایشاالله خدا کمکتون کنه

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر اطلاعات ان صاحب کارت را دارید علیه وی دادخواشت مطالبه وجه دهید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
از طریق مراجع قضایی پیگیری نمایید
در صورت تمایل به کسب اطلاعات بیشتر درخواست مشاوره نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام درخواست توقیف حساب های بانکی و درخواست حکم جلب ایشان و توقیف کارت ملی ایشان را به اجرای احکام مطرح نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

شما جهت اقدامات قضایی و محکوم کردن این فرد اقدام کنید و جهت جلب و توقیف اموال هم میتوانید تحت شرایطی اقدام کنید

علی غزاله

جناب آقای علی غزاله :

سلام
قسمتی از مجازات کلاهبرداری رد مال و تازمانیکه پرداخت نشه توی زندان میمونه مگراینکه دادخواست تقسیط بده

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

باسلام و احترام ؛؛؛

از طریق مراجع قضایی پیگیری نمایید
لازم است درخواست مشاوره تلفنی نمایید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
نهایت امر این است که حکم جلب بگیرید و درخواست انسداد کد ملی ایشان را نمایید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درخواست جلب و مسدودی کد ملی را دهید

معصومه فدایی

سرکار خانم معصومه فدایی :

شکایت خود را بعنوان کلاهبرداری پیگیری کنید

الهام پیشگر

سرکار خانم الهام پیشگر :

درخواست توقیف حساب های بانکی و جلب ایشان را به اجرای احکام بدهید