مشاوره حقوقی رایگان - اتهام زنی

سلام بنده برای یک فردی که خودش رو به نام دیگری معرفی کرده (امضا کرده و خودش را .... تو رسید نصب نوشته ) یک عدد آیفون خریدم و بردم نصب کردم به علاوه یک عدد مغزی درب ضد سرقت که براش خریدم و عوض کردم بعد از اتمام کار یک پیامک جعلی رسید واریز برام ارسال کرد که بعدا متوجه شدم جعلی بوده و پولی به حسابم واریز نشده بعدا بهم گفته بیا فلان جا بهمان جا چند بار رفتم اینطرف و ان طرف بعد گفته بیا دم‌در رفتم بهش پیام دادم گفته برایم ایجاد مزاحمت میکنی رعب و وحشت‌ میندازی به خانوادم ازت شکایت میکنم و فلان خلاصه پول ما رونداده نه میتونم اثبات کنم اون ایفون رو من خریدم چون هم فاکتور خرید دارم و هم رسید نصب اگر شکایت کنم پول این همه معطلی که منو به هر جا کشونده و معطلم کرده رو میتونم ازش بستانم ؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
با توجه به مدارکی که در اختیار دارید ، توصیه می شود ابتدا از طریق ارسال اظهارنامه مبنی بر مطالبه وجه اقدام کنید . اگر افاقه نکرد ، دادخواست به خواسته مطالبه وجه را در دفتر خدمات قضایی به ثبت برسانید .

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
ابتدا اظهارنامه ارسال دارید اگر افاقه ننمود سپس دادخواست دهید
بدیهی است هر مدعی یا شاکی می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

ابتدا اظهارنامه ارسال دارید و اگر لفافه نکرد دادخواست حقوقی مطالبه وجه

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام قابل بررسی و گفتگو و توضیحات بیشتر است

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

اگر مدارک دارید دادخواست مطالله وجه به دادگاه تقدیم نمایید ،

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز ب بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد