مشاوره حقوقی رایگان - رابطه دروغ و وعده ازدواج دروغین و ضرر مالی

با سلام و درود...
با یک خانمی با نیت و قصد ازدواج تو فضای مجازی آشنا شدم. در مورد هدف و نیتم و از کارم و خانوادم گفتم و گفتم هدفم ازدواجه. اون خانم از خودشون گفتن و زمینه آشنایی شکل گرفت. بعد 4 ماه همدیگه رو دیدیم و رابطه آشنایی بیشتر شکل گرفت، من قضیه رو به خانوادم گفتم، طوری شده بود دوستان و آشنایان از این مسئله خبردار شده بودن و قصد و نیتم جدی بود. بعد گذشت 6 ماه متوجه شدم خانم ازدواج ناموفق داشتن و طلاق گرفتن، که من با مطرح کردن این قضیه با خانواده مشکلی در این قضیه نمیدیدم. نیت ما این شد بیشتر شناخت پیدا کنیم و جهت آشنایی بیشتر صیغه محرمیت خونده بشه ولی خب اون خانم به هر نحوی بهانه میگرفت. در مورد خانوادش گفت و بر اساس نیتی که داشتم دنبال تحقیق بودم و مشخص شد حرف های اون خانم دروغ بوده و من رو فریب داده و حتی با خیلی از پسرهای دیگه همزمان در ارتباط بوده (مدرکی دال بر اینکه با خیلی ها در ارتباط بوده دارم و پیام هاش موجوده)
تو این یکسالی که جهت شناخت بودیم من خب خرج های زیادی کردم و به حسابش پول واریز میکردم. خیلی از این مبالغ رو که بعدا فهمیدم دروغ بوده از من می‌گرفت.
پرینت حساب ها رو گرفتم دیدم حدود 100 میلیون تو این یکسال به حسابش کارت به کارت کردم.
کار خانم آرایشگری بوده جهت جابه جایی و اجاره رهن مغازه یه چک 50 میلیونی به حساب صاحب خانه که چک صیادی بوده واریز کردم و وصول شده که این پول دست صاحب خانه هست که بعد یکسال به خانم که میخواد بلند بشه بده، اجاره نامه به اسم خانم هست(اسناد و مدارکش رو دارم و موجوده که به حساب صاحب خونه از طریق چک صیادی وصول شده ) بعد این قضایا این خانم بی جهت رابطه رو ول کردن و منو بلاک کردن
لازم به ذکره دو تا چک به ارزش هر کدوم 10 میلیون به خانم دادم که امضا منه که جهت گرفتن پول از یک تعاونی از من گرفت و با پیگیری بنده اون چک ها دست صاحب خانه اش که یک خانم شریفی هم هستن هست. این چک ها ثبت صیادی نشده و فقط امضا من تو کاغذ برگه چک هست. (اسنادی بابت جهت اثبات این کار دارم)
سوالم اینه میتونم از این خانم شکایت کنم به جرم وعده ازدواج دروغین و اخاذی؟
چون این خانم بعد اینکه رابطه رو ول کردن ازشون سوال کردم منو تهدید کردن و گفتن شکایت اگر کنی میرم به دادگاه میگم اون دو تا برگه چک بخاطر تجاوزی که بهم کردی بهم دادی. در صورتی که من رابطه جنسی باهاشون نداشتم و اون چک ها بابت ضمانت پولی که از تعاونی گرفته بود دادم و ثبت صیادی هم نشده.
با تماس تلفنی و پیامک منو تهدید کردن. من دو تا وویس از صداشون و تهدیدی که منو کردن دارم و هم از پیامک های تهدید آمیزشون پرینت گرفتم. پرینت پولهایی که تو این مدت به حسابشون کارت به کارت کردم هم دارم. جمعا چیزی حدود 180 میلیون ضرر مالی دیدم. با چندین آقای دیگه هم در ارتباط بوده و فهمیدم کار ایشون اینه پول بگیره و یا به نوع امروزی تیغ بزنه آقایون رو
آیا میتونم ازشون به جرم وعده دروغین ازدواج و اخاذی شکایت کنم؟! آیا این شکایت قابل پیگیری هست؟!

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
مطالب ارسالی شما را مطالعه کردم موضوع نیازمند بررسی بیشتر است و گفتگوی طرفینی را می‌طلبد

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

جهت اثبات و طرح شکایت کیفری نیاز به گفتگوی متقابل �‌باشد اما برای وجوه واریزی می‌توانید دادخواست مطالبه وجه بدهید

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

دادخواست مطالبه وجه دهید.
میتوانید به اتهام تحصیل مال ازطریق نامشروع وکلاهبرداری واخاذی نیز شاکی شوید به نتیجه رسیدن دادخواست حقوقی مطالبه وجه صددرصد هست
ایشان هیچ شکایتی که به نتیجه برسد نمیتواند داشته باشد