مشاوره حقوقی رایگان - فریب در ازدواج

سلام خسته نباشید. من 18 ساله ازدواج کردم با دختر خاله ام شب اول بعد از نزدیکی متوجه شدم همسرم پرده بکارت ندارد و به من گفت که حلقوی هستم اون شب عمه و زن عموی خانمم هم خونه ما بودن من ازش خواستم به دکتر زنان برویم و دکتر با تردید و کلی مکث گفت امکان داره و من ازش خواستم مکتوب بنویسه که اینکارو نکرد و من هم بخاطر آبروی خودم ازش گذشتم الان بعد از 18سال زندگی و با 2دختر مادر زنم و پدر زنم زیر پاش نشستن که مهریه ات رو درخواست کن و قهر رفته! حالا سوال من اینه که میتونم درخواست معاینه پزشکی قانونی بدم و اونهایی که اون شب خونه من بودن و شاهد ماجرا هستن بگن که حقیقته در مقدار مهریه تاثیر داره؟؟؟؟من اون موقع 17سالم بود و بچه بودم نمیدونستم راهش چیه و چجور مطمئن شم و از طرفی حتی روم نشد با کسی درمیان بزارم,خواهش میکنم جواب منو در اسرع وقت بدین خواهش میکنم?

پاسخ ها :

محسن جعفری

جناب آقای محسن جعفری :

باسلام
چنانچه اثبات شود زوجه تدلیس در نکاح به جهت عدم باکره بودن نموده مهریه به وی تعلق نخواهد گرفت منتها شرایط اثبات با توضیحات فوق برای شما وجود ندارد و اینکه برای اثبات باکره نبودن نیز شهادت 4 زن نیاز میباشد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام‌
خیر نتیجه نخواهید گرفت
و بعد از ‌گذشت 18 سال ، این موضوع تاثیری در پرداخت مهریه نخواهد داشت و مهریه زوجه باید پرداخت گردد

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

ثبات این امر با گذشت زمان زیاد سخت و دشوار است