مشاوره حقوقی رایگان - پرده بکارت

به مدت ده سال است که از ازدواجم میگذرد یک سال عقد بودیم بعد از یک سال که ازدواج کردیم شب عروسی خانمم به من گفت که ارتجاعی هستم من هم بخاطر ابروریزی نشود حرفش رو قبول کردم حالا بعد از ده سال متوجه شدم که به من خیانت می کند و درخواست مهریه کرده ایا راهی وجود دارد گه ثابت کند ارتجاعی بوده یا نه دروغ گفته است

پاسخ ها :

عادل بابایی

عادل بابایی :

بعد از ده سال شما باید ادعای خود را اثبات کنید که غیرممکن است

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

بعداز ده سال میخواهید بدانید ارتجاعی است ی خیر بله امکان دارد

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

شما ایشان را به دکتر زنان ببرید .آیا بعد از ازدواج همه خیانت کرده است ؟

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

شما ایشان را به دکتر زنان ببرید .آیا بعد از ازدواج همه خیانت کرده است ؟