مشاوره حقوقی رایگان - پرده بکارتم

با سلام من تقریبا یک هفته پیش با نامزدم سکس از جلو داشتم و نامزدم هب من گفت که اگه فقط سره آلت بره داخل آسیبی به پرده بکارت من نمیرسه آیا این حرف درسته ؟ و اینک آب منی رو داخل ریخت و گفت چون دختری چیزی نمیشه همون شب خیلی کم خون ریزی داشتم ولی حین سکس نه یک ساعت بعدش و دو روز بعد هم پریود شدم آیا الان امکان بارداری من هست ؟؟ امشب هم مسافرت بودم و نشد برم توالت یک ساعت گذشت و من ادرار شدیدی داشتم و بعد از یک ساعت ادرار کردم و الان خونریزی دارم میشه لطفا کمکم کنید؟؟ اگه باردار باشم هنوز یک و هفته و خورده ای چطور بابد سقطش کنم؟

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

به یک پزشک متخصص زن معتمد مراحعه کنید سقط جنین جرم و گناه است .اگرچه به احتمال قریب به یقین امکان بارداری شما منتفی است

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
برای اطمینان به پزشک زنان مراجعه کنید ولی وقتی که پریود میشوید احتمال حاملگی وجودندارد

پرسشگر :

آیا پرده بکارتم سالمه درسته که اگه فقط سرش بره تو چیزی نمیشه؟؟

یک وکیل

باید پزشک متخصص معاینه کند تا مشخص بشه سالم هست یا نه

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
این سوالات پزشکی ومربوط به پزشک زنان است لکن برمبنای امارات وغلبه وقتی هنوز عادت ماهیانه دارید نشانه عدم بارداری است به اهل فن وخبره یعنی پزشک زنان مراجعه نمایید واطمینان حاصل نمایید

احياء  حسين زاده

جناب آقای احياء حسين زاده :

شما باید به پزشک متخصص مراجعه کنید