مشاوره حقوقی رایگان - رابطه جنسی با دختر باکره

با دختری باکره دوست شده ام و دلش میخواد که اولین رابطه اش را با من داشته باشه و هر روز داره بهم میگه
آیا اگر ازش کتبی امضا بگیرم که با رضایت خودش میخواد رابطه کامل داشته باشه و صیغه عقد موقت هم بخونیم و امضا کنیم مسئولیت قضایی و کیفری ممکن است برای من یا دختر پیش بیاد؟
و به صورت کلی راهی میخواستم که کمترین مشکل کیفری و قانونی برای من و دختر پیش بیاد؟
با سپاس از پاسختان

پاسخ ها :

بهجت  اسماعيلي

سرکار خانم بهجت اسماعيلي :

سلام. دختر باکره با اذن ولی باید ازدواج نماید.

سمانه سلیمانی نایینی

سمانه سلیمانی نایینی :

اگر با رضایت دختر باشد و رابطه مشروع قابل مجازات نیست

پرسشگر :

خوب سوالم همینه بدون اذن ولی چه مشکلاتی ممکنه پیش میاد؟
میدونم شرعی نیست ولی از نظر کیفری و مالی میخوام بدون چه مشکلاتی ممکنه پیش بیاد

پيمان  محسنيان كوچكسرايي

پيمان محسنيان كوچكسرايي :

اگر صیغه نباشید در صورت رضایت دختربازهم مشمول مجازات جرم زنای غیر محصنه میشوید

پرسشگر :

بسیار سپاس
پس یعنی اگر اذن ولی نباشه حتی اگر صیغه نامه کتبی امضا کنیم فایده نداره
و دختر میتونه بعدا شکایت کنه ولی خودش هم 100 ضربه شلاق میخوره پس احتمالش کمه
و چون با رضایت خودش بوده ارش البکاره و چیز دیگه ای نباید پرداخت کنم و نگرانی خاصی نداره

عادل بابایی

عادل بابایی :

جای تاسفه هر سوالی پرسیده میشود و همکاران به هر سوالی پاسخ میدهند ...قرار نیست وکیل راه جرم را اموزش بدهد
ومطمن باشید حتی اگر بارضایت باشد میتوان بعد ادعای فریب و ... را نمود و به هر حال شما محکوم میشوید حال نوع جرم بستگی به وکیل طرف دارد

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

عمل مذکور بدون عقد شرعی حرام و مستوجب 100 ضربه شلاق برای هر دو شما است -در صورت مجرد بودن شما ودر صورت متاهل بودن شما و

اثبات شرعی حکم رجم و سنگسار (سالب حیات )است

دوم دختر را بدون رضایت پدر نمیتوان به عقد متعه یا همان صیغه دراورد

سوم هیچ تعهدی و امضایی موجب صدور مجوز ارتکاب جرم نمیشود

چهارم امکان دارد دختر مذکور باکره نبوده و قصد دارد ازاله بکارت خود را برای مقاصد از پیش تعیین شده خود بر عهده شما بیاندازد

پنجم شایسته است از انجام فعل حرام شرعی و ارتکاب جرم پرهیز کرده و از راه صواب شرعی و قانونی نسبت به ارضای غریزه جنسی و عاطفی

خود اقدام نمایید