مشاوره حقوقی رایگان - درباره پرده بکارت

سلام خسته نباشید من 18سالمه و به دلایل خانوادگی از بچگی با صحنه هایی از پدر و مادرم بزرگ شدم و از همون موقعه تا کم کم بزرگ شدم تو فکرم بود تا اینکه کلاس 8 شدم از اون موقعه تا الان شروع کردم به خودارضایی مالشی و هرکاری میکنم نمیتونم ترکش کنم خیلیم میترسم پردم اسیب دیده باشه و تو خانواده مذهبی زندگی میکنم نمیتونم دکتر برم که بفهمم سالمم یا نه ازتون خواهش میکنم یه راه هایی به من بگین که خودم بفمم سالمم یانه

پاسخ ها :

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

شما حتما به دکتر زنان مراجعه کنید .

علي جابري مطلق دوركي

علي جابري مطلق دوركي :

باسلام
بهترین راه برای تشخیص این موضوع مراجعه به پزشک زنان میباشد و کمااینکه مراجعه به پزشک ترسی ندارد و او محرم و معتمد میباشد.

ایرج بهشتی نژاد

ایرج بهشتی نژاد :

شما متاسفانه راه اشتباه رفته اید و بجای تقویت ایمان خود و قبل از انجام خود ارضاعی باید با یک مشاور مشورت می کردید و الان برای اطمینان باید به یک پزشک متخصص زنان و زایمان مراجعه کنید

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
اگر چیزی داخل نکرده باشید و دخول نکرده باشید بعید است که پرده پاره شده باشد جهت اطمینان بیشتر با پزشک زنان صحبت کنید