مشاوره حقوقی رایگان - راهنمایی برای فسخ نکاح

سلام وقت بخیر، اردیبهشت 98 عقد کردم با پسرخاله ام. بعد از چندین ماه متوجه شدم که زن عقدی داشته در صورتی که همیشه گفتن فقط یک نامزدیه معمولی بوده. و چون به شدت بدبین، بددهن هست و فحاشی میکرد دادخواست طلاق دادم. حکم کیفری هم شکایت کردم و یک روز بازداشتش کرد قاضی. الان میخوام بپرسم که باید چکار کنم که زودتر طلاق بگیرم؟ چندماه طول میکشه که قاضی رای رو صادر کنه. و باید چکار کنم برای رای دادگاه! چون طرف مقابلم انکار میکنه که ما میدونستیم. درصورتی که چه زمان خواستگاری چه قبلش اصلا اسمی از زن عقدی نبردن. ممنون میشم از راهنماییتون.

پاسخ ها :

رحیمه میرزایی

سرکار خانم رحیمه میرزایی :

شکایت فریب وتدلیس مطرح کنید،و با استناد به حکم و ازدواج قبلی در خواست طلاق بدید.

فاطمه  زارع

سرکار خانم فاطمه زارع :

به هرحال اگر اسگ نانزدوی درشناسنامه ایشان خذف شده به ایپ معناس که رابده ای, بایکدیگر نداشته اند و بخاطر این انرزتدگی خودراخراب نکنید

پرسشگر :

این اقا خیلی فحاشی میکنه.با خانم های دیگه ای هم درارتباطه.من نمیخوام باهاش زندگی کنم.درخواست طلاق دادم.قاضی شاهدها رو هم احضار کرده .ولی نمیدونم رای قاضی چیه.

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

یا فریب در ازدواح مطرح کنید یا اثبات عسر و حرج

مهدی آزادی

مهدی آزادی :

استان :

سلام یا باید توافقی جدا بشید که سریعتر انجام بشه یا روال قانونیش طی بشه که زمان بر هست

مهدی آزادی

مهدی آزادی :

استان :

سلام یا باید توافقی جدا بشید که سریعتر انجام بشه یا روال قانونیش طی بشه که زمان بر هست

یک وکیل

طبق امضاء ايشان زير شرط ضمن العقد (مبني بر ايا همسر ديگري دارنديا خير )
بشر ط انكه اگر امضاء شده باشه حق در خواست طاق براي شما وجود داره البته بايد سابقه
ازدواج زوج ثابت بشود

زمان صدور راي بطور دقيق مشخص نيست بخاطر مراحل تجديد نظر خواهي و
فرجام خواهي مدت زمان نسبتا طولاني بايد در نظر بگيريد
فقط طلاق توافقي از حيث زمان ، بسيار كوتاهتر است

پرسشگر :

با سلام و خسته نباشید. و تبریک سال نو. طرف مقابل من راضی به طلاق نیست که توافقی هم جدا بشیم. الان هم 6 ماهه که بعداز صدور رای نفقه پرداخت نشده. از چه راهی باید وارد بشم؟ و اینکه حدود 6ماهی هست از زمان شکایت برای مهریه که اصلا ابلاغیه ای در این خصوص برای من نیامده. چکار باید کرد؟ ممنونم.

بهاره   رستم زاده

سرکار خانم بهاره رستم زاده:

می‌بایست عسر و حرج اثبات شود و این مستلزم طرح دعاوی متعدد است اگر همسرتون به طلاق توافقی رضایت دارند از این طریق اقدام کنید