مشاوره حقوقی رایگان - فسخ نکاح

سلام بزرگواران.درصورتی که زوجه در هنگام عقد و ازدواج مطلقه بودن خود را عنوان نکند تا اینکه به مرور زوج متوجه شود .آیا امکان فسخ نکاح وجود داره .؟ تشکر از اساتید

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود بله امکان پذیر است باید دید چه مدت از ازدواج گذشته و رابطه زناشویی محقق گشته یا خیر

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بله زوج می تواند دادخواست فسخ نکاح بدهد.
توجه داشته باشید که باید با رعایت فوریت دا‌دخواست خود را ثبت کنید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله اگر مدت زیادی از انعقاد عقد نکاح نگذشته باشد و در زمان انعقاد عقد نکاح ، زوج علم و آگاهی به ازدواج سابق زوجه نداشته باشد امکان اقامه دادخواست فسخ نکاح وجود خواهد داشت
زیرا طبق قانون فسخ نکاح فوری است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام با توجه به اظهارات شما شانس کم است اما

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

خیر مگر جزو شروط بنایی بوده و بتوانید آن را اثبات نمایید در سند ازدواج دوشیزه قید شده یا بانو؟

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بله اما فسخ نکاح فوری است و زوج باید به محض اطلاع اقدام نماید در غیر این صورت فسخ ممکن نیست