مشاوره حقوقی رایگان - فسخ نکاح

بعد از 10 سال تازه فهمیدم زوجه لیسانس نداشته و زوجه ازدواج قبلی داشته
شناسنامشو عوض کرده من و خانواده ام تا 10 سال اطلاع نداشتیم و اینکه شغل خانه دار بوده اما شغل داشته و کسب درآمد میکرده و از من هم پنهان میکرده
تمامی موارد در سند دفتری محضر درج شده فسخ نکاح صورت میگیرد یا نه ؟همچنین زوجه کنترل خشم از خود نداشته و درصورت خشم به حالت جنون میرسدتمامی موارد بعد از ده سال زندگی مشخص گردیده همچنین زوجه مار خورده افعی شده ولی من دمشو قیچی میکنم

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام کنترل خشم ارتباطی با چیزی که اول صحبت فرمودید نداره ما فریب در ازدواج را داریم و در قانون مجازات اسلامی جرم انگاری شده است که شرایط خاصی دارد که باید حرف های شما شنیده شود