مشاوره حقوقی رایگان - تدلیس در نکاح

سلام وقت بخیر
شوهرم قبل من دوبار عقد کرده جدا شده
ما دوسال پیش عقد کردیم و من یک ماه هست متوجه ازدواج های قبلیش شدم میخوام برای فسخ نکاح اقدام کنم اما میترسم اون با شاهد های دروغین ادعا کنه من میدونستم
سوالم از شما اینه من چجوری میتونم ثابت کنم نمیدونستم و تازه متوجه شدم ضمنا در سند ازدواج نوشته سابقه ازدواج ندارد.

پاسخ ها :

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام دقیقا باهمان سند ازدواجنان که نوشته ندارد میتوانید ادعاکنید هیچ اطلاعی نداشتید

محمدعلی زارع

جناب آقای محمدعلی زارع :

درود بر شما اگر در سند همچین موردی درج شده باشد شهادت شهود تاثیر چندانی روی پرونده ندارد شما می‌توانید مستند به سند ازدواج ادعا نمایید که هیچ گونه اطلاعی نداشته‌اید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
امکان نتیجه گیری دشوار است