مشاوره حقوقی رایگان - فريب در ازدواج

سلام. من در دوران عقد هستم. همسرم در مورد شغلش به من دروغ گفته. گفته بود ت شهر خودمون تو رستوران کار ميکنه ولی چند ماه بعد رفت يه شهر ديگه. همينطور مريضيش رو ازم پنهون کرده بود. اختلال روانی داره و به همین دليل از سربازی معاف شده ايا ميتونم ازش بخاطر فريب در ازدواج شکايت کنم؟؟؟

پاسخ ها :

محمود ابراهیم زاده

محمود ابراهیم زاده :

استان :

با سلام
از جهت اختلال روانی اگر ثابت بشه بله

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بستگی به نوع بیماری روانی ایشان دارد

در صورت تمایل تماس بگیرید

منصوره روستایی

منصوره روستایی :

سلام ، در صورتیکه اختلال روانی ایشان محرز است و بر اساس آن معاف از نظام شده اند، میتوانید دادخواست فسخ نکاح دهید.