مشاوره حقوقی رایگان - با سلام من با دختر خاله خود ازدواج کردم بعد از یک سال زندگی مشترک فهمیدم قرص مصرف میکنه حتی دکترش که

با سلام من با دختر خاله خود ازدواج کردم بعد از یک سال زندگی مشترک فهمیدم قرص مصرف میکنه حتی دکترش که متخصص مغز و اعصاب پیدا کردم الان شکایت کردم فریب در ازدواج زدم آیا دستم به جای گیر میشه یا نه ؟

پاسخ ها :

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
تدلیس درازدواج یعنی اینکه شخص شخص باعث فریب شودیعنی صفاتی راکه ندارد درخود وانمودکند بنابراین جرم فریب درازدواج باسکوت انجام نمیشود