مشاوره حقوقی رایگان - افراز

سلام خسته نباشین
بنده 7 سال قبل در زمینی که با 4 نفر به طور مشاع بود شریک بودم
چون جریان ثبتی ملک تموم نشده بود برا همین وکیل به ما گفت باید از دادگاه اقدام به تفکیک کنیم
دادگاه با نظر کارشناسی و ... زمین رو تفکیک کرد و هرکدوم مالیک 25 درصد زمین که سرجمع 100 درصد میشه شدیم و چون 4 نفر بودیم برا همین مارو هر کدوممونو مالک 25 درصد اعلام کردن
رای قطعی شد
حالا بعد 7 سال شهرداری میگه تو طرح هست و باید از قسمت زمینی که رسیده به من , خیابونی عبور کنه
آیا من میتونم رای دادگاه رو باطل کنم و افراز نسبت به اون قسمت هایی که قراره خیابون عبور نکنه از اول انجام بگیره ؟
لطفا راهکار به من بدید
امکان تماس ندارم به دلیل شرایط مالی ضعیفم
لطفا تکلیف منو مشخص کنین تا طبق این تشخیص شما تصمیم گیری و سپس اقدام کنم

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
سوال شما تکراری است
شما در سوال قبل اعلام کردید بین شما تقسیم شده است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
بله امکان اقدام قانونی دارد

و امکان مطالبه بهای زمین از شهرداری وجود خواهد داشت