مشاوره حقوقی رایگان - در خصوص صیغه موقت

خانمی حقوق پدرش را میگیره وبامن صیغه ده ساله کرده وزمانی که پدرش در قید حیات بود ما صیغه هم شدیم وبعد دوسال پدرشان فوت کردن واین خانم با وجود اینکه همسر موقت من بود بمدت ده سال رفتن واستشهادیه دروغین از همسایه ها گرفتن که من مطلقه ام درصورتی که بامن صیغه بودن وحقوق پدرش وبعد 6 ماه از طریق ساتای نیروهای مسلح گرفتن والانم از هم جدا شدیم ولی سه سال دیگه مانده از صیغه بین ما آیا من به سازمان ساتای نیروهای مسلح اطلاع بدم حقوق ایشان قطع میشه یانه

پاسخ ها :

دریافت مستمری پدر در صورت صیغه موقت دریافت غیر قانونی مستمری مستمری صیغه موقت