مشاوره حقوقی رایگان - شکایت ساختگی

همسرم در سالن ورزشی مورد آسیب قرار گرفته متاسفانه در همین حین بنده و ایشان بحث و مشکلات خانوادگی داشتیم ایشان مورد آسیب دیدگی های ورزشی خود که برخورد آرج به صورتشان بوده و برخورد به اصلاح ورزشی زانو به زانو شده عکس برداری کرده و بعد از 1 سال با استناد به عکس ها از بنده شکایت کرده است . در همان روز مسابقه بنده ایشان را به پزشک برای ارائه داور برای رفع کوفتگی بردم ولی در عدم حضور بنده به پزشک می گوید که همسرم مورد ضرب و شتم قرار داده است
حال میتوانم از ایشان شکایت کنم به علت ساختگی بودن شکایت یا خیر ؟
و اگر محکم بشوم مجازات یا جریمه قانونی چیست ؟

پاسخ ها :

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

هم امکان دفاع هست و هم شکایت افترا و اعاده حیثیت

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده می توانید در دادگاه دفاعیات خود را مطرح کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما باید دلایل و مستندات خود را ارایه نمایید