مشاوره حقوقی رایگان - ضرب و شتم پدر توسط فرزند

سلام پدر بنده با مادرم مشکل داره و نمیتونن ادامه زندگی بدن و مادرم درخواست مهریه داده به خاطر همین پدرم هم رفته منو شکایت کرده که من مورد ضرب و شتم قرارش دادم و نامه پزشکی هم آورده و اینکه من حتی دستمم بهش نخورده و این شکایت دروغه و میخواد از من دیه بگیره من حتی هزار تومن از خودمم ندارم من چطوری میتونم از خودم دفاع کنم؟توی دادگاه به حرفم گوش نمیدن حتی مادرمم شاهده که این آقا مشکل روانی داره و در ضمن معتاد هم هست حتی شاهد هم بردم که این آقا دروغ میگه ولی قبول نکردن میگفتن اون باید شاهد بیاره

پاسخ ها :

فرشته اسکندری

سرکار خانم فرشته اسکندری:

سلام، اگر از خودتون خوب دفاع کنین و مادرتون هم در دادگاه وضعیت پدر رو شرح بدن محکوم نمیشین ، البته بعدش هم به رای میتونین اعتراض کنین

یاسر معتمدی محمدیان

جناب آقای یاسر معتمدی محمدیان :

با سلام در هر ضرب و جرحی ، مدعی ضرب و جرح می بایست برای اثبات ادعای خود دلیل و شاهد ارائه دهد بنابراین پدر شما نیز می بایست دلایل ، مستندات و شهودی را به دادگاه معرفی نماید که اثبات نماید ضرب و جرح توسط شما انجام شده لذا اگر ایشان همچنین دلایلی ارائه ننموده باشد حکم بر علیه شما صادر نخواهد شد