مشاوره حقوقی رایگان - ضرب و شتم

بنده توسط شخصی مورد حمله قرار گرفتم و با مشت به زیر چشمم زده و از ناحیه زیر چشمم دچار کبودی استخوان گونه دچار شکستگی شده ام طبق قانون جمهوری اسلامی ایران چه حکمی دارد و دیه ان چه قدر میباشد ممنون میشم اگر به سوالم پاسخ بدید

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام .دیه کبودی صورت در سال 1400 سه هزارم 480 ملیون تومان، معادل 1440000 (یک میلیون و چهارصد و چهل هزار تومان) خواهد بود
دیه شکستگی گونه نیز اگر با جابجایی همراه 15درصد دیه کامل است .البته میزان صدمات وجراحات براساس درصد را پزشکی قانونی بطور دقیق مشخص واجرای احکام کیفری محاسبه می نماید.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود.
تعیین و تشخیص میزان ضرب و آسیب با پزشکی قانونی و محاسبه آن با اجرای احکام می باشد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
تعیین میزان دیه با پزشکی قانونی است

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

دیه بر اساس نظر پزشکی قانونی توسط اجرای احکام مشخص میشود

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام پزشکی قانونی مقدار دیه را تعیین میکند و اجرای احکام میزان آن را محاسبه مینماید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

تعیین و درصد میزان دیه با سازمان پزشکی قانونی میباشد

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

میزان دیه با معاینه دقیق توسط پزشکی قانونی تعیین میشود و در اجرای احکام محاسبه میگردد ما نمیدانیم شکستگی گونه شما به چه میزان بوده و یا میزان کبودی زیر چشم. این است که اظهار نظر دقیق در پزشکی قانونی صورت میگیرد.موفق باشید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام تعیین و درصد میزان دیه با سازمان پزشکی قانونی میباشد