مشاوره حقوقی رایگان - ضرب و جرح با چاقو

سلام و وقتتون بخیر
چن روز پیش یکی از اشنایان زنگ زدن به پدرم و بابت مشکلات قبلی جرو بحث کردن و در اخر پدرمو تهدید به قتل و ضرب و شتم کردن.....همون شب وقتی که پدرم میخاستن برن محل کار (شب کار هستن) اون اقا با سه نفر دیگه حمله میکنن و پدرمو مورد ضرب و شتم قرار میدن ضرباتی هم به سرشون میزنن...برادرهام (دونفر هستن) وقتی صدای درگیری رو میشنون میرن بیرون تا جلوشونو بگیرن ولی نمیتونن چون یکی از برادرهام معلولیت دارن....همون برادر معلول اقدام به چاقو کشی میکنن و دو نفرو به صورت سطحی با چاقو میزنن....حالا اون دونفر اقدام به شکایت کردن.....سوال من اینه با توجه به شرایط ضارب (تو کودکی بر اثر سانحه مورد عمل جراحی سنگین مغز قرار گرفته و یک سمت بدن دچار تاخیر رشد و معلولیت شدید هست و اینکه از لحاظ روانی استانه کنترل خشم پایین هست) ما میتونیم حکم دفاع از خود بگیریم و اگه گرفته بشه دیه و پول بیمارستان به چه صورت هست؟؟؟
ممنون میشم لطف کنید و راهنمایی بفرمایید

پاسخ ها :

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

باسلام اینجورپروندهای به عنوان نزاع دسته جمعی مطرح میشن دردادسراچونکه تعدادبیشترازدونفرمی باشد،وبراساس نظریه پزشکی قانونی قاضی ازلحاظ جنبه خصوصی دوطرف رومحکوم به پرداخت دیه می نماید و،جنبه عمومی هم دارد،سعی نماییددوطرف باهم سازش نمایندتادادگاه هم بتواندبه دوطرف کمک نماید،اگرمنظورتون دفاع مشروع هست بعیده که برای دادگاه قابل قبول باشد.

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

درود.شماهم متقابلا شکایت تهدید وفحاشی وضرب شتم مطرح نمایید.درموردبرادرتون میتوانیدبه دفاع مشروع باتوجه ب شرایط ایشان ازجمله معلولیت استنادنمایید

مجید گشایشی

جناب آقای مجید گشایشی :

سلام.
شما هم متقابلا شکایت کنید در صورتی که در حد جنون و سلب اختیار باشد و پزشکی قانونی تایید کند موثر خواهد بود.