مشاوره حقوقی رایگان - در مورد دعوا با همسایه

با سلام خسته نباشید ما می‌خواهیم به بالکن در بزاریم و همسایه ما نمیزاره ولی حق با ما هست دعوا کردیم ما رو زدن ولی از ترس خودشان همان پدر و پسر هم دیگر را زدن که از ما دیه بگیرن آنها به راحتی هم به قرآن قسم میخورنند ولی ما اصلا آنها را نزدیم آیا چی میشه کرد

پاسخ ها :

اثبات بی گناهی در ضرب و شتم مطالبه دیه در اتهام ضرب و شتم اتهام ضرب و شتم اثبات بی گناهی ضرب و شتم درگیری