مشاوره حقوقی رایگان - خیانت همسر

با سلام یکسالی هست ک با خانمم ازدواج کردم
همون اوایل ازدواج متوجه شدم ک همسرم با یکی از خواستگارای قبلیش در ارتباطه و به نوعی چتی و پیامکی در واتساپ با هم در ارتباطن و به اون آقا نگفته ک متاهل شده و همچنان دل و قلوه رد و بدل میکردن و من فهمیدم و مچشو گرفتم ولی همسرم پیام هارو پاک کرد ولی وقتی ازش خواستم داخل پیام برام اعتراف بفرسته ک آره با اون فرد در ارتباط بوده و نگفته ک متاهل شده قبول کرد و برام پیام هارو فرستاد و اعتراف کرد به همه چی و من همچنان پیام هارو نگهداشتم

میخواستم بدونم با همین مدرک با وجود اینکه یکسال هست گذشته از اون ماجرا من میتونم همچنان ازش شکایت کنم؟
در ضمن این هم بگم ک الان یکماهی هست ک همسرم تمکین نمیکنه و خانه را ترک کرده و رفته خانه‌ی پدرش

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله
امکان اقامه شکوائیه رابطه نامشروع مادون زنا وجود خواهد داشت

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

با سلام
اثبات رابطه نامشروع موجب نمی شود که نفقه یا مهریه به همسر شما تعلق نگیرد.
در صورت اثبات عدم تمکین و عدم اجرای حکم تمکین نفقه تعلق نمی گیرد.
با ارائه پیامک ها امکان شکایت تحت عنوان رابطه نامشروع وجود دارد اما به صرف ارائه پیامک بعضی از قضات قبول نمی کنند چون پیامک اماره محسوب می شود نه دلیل.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
ابتدا اظهارنامه ارسال دارید اگر افاقه ننمود سپس دادخواست الزام به تمکین مطرح بفرمائید
چت ها بستگی به محتوای آنان دارد

چند نکته :1: در اصل کلی تنها سایت یا برنامه های قابل ردیابی هستند که سرور آنها داخل کشور باشد.

2.اگر سروری در ایران نباشد چند حالت به وجود می اید الف) یک جرم بدون شاکی می خواهیم رسیدگی کنیم چون هیچ گونه سروری وجود ندارد قابل ردیابی نیست ب) دارای شاکی خصوصی می باشد که شاکی اسکرین شات همراه خود می آورد در این صورت اصطلاحا از شرکت های asp استعلام اخذ می شود و ip فرد مورد نظر اخذ می شود.

و از طریق ip اطلاعات اشتراک و داده تا شش ماه اخذ می شود یعنی متوجه می شویم که وارد کدام سایت شده است.

ولی هم اکنون به متن پیام ها چه در با وجود اکانت و حذف اکانت قابل دستیابی نیست.

و جرائم که هم اکنون کشف می شود اصطلاحا از طریق مهندسی اجتماعی و رصد فضای مجازی می باشد.

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام اینکه تحت تعقیب قرارگیر‌د بستگی به محتوای پیامها. دارد
ولی حتی اثبات رابطه نامشروع ایشان را از حقوق مالیشان محروم نمیکند

محسن جعفری

جناب آقای محسن جعفری :

با سلام
بستگی به مفاد چت ها دارد ، که با نهایتا رابطه نامشروع در نظر گرفته میشود منتها در حقوق مالی زن خللی ایجاد نمیشود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
بله امکان اقامه شکوائیه رابطه نامشروع از زوجه و طرف مقابل وجود خواهد داشت

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
شکایت رابطه نامشروع را به ثبت برسانید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید دادخواست الزام به تمکین بدهید
و در خصوص رابطه نامشروع اگر مدارک کافی دارید و مطمئن هستید در حال حاضر نیز ارتباط دارد می توانید با عنوان رابطه نامشروع شکایت کنید.

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
اقرار نزد مقام قضایی معتبر است

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
سوال مطروحه تکراری است و برای سومین بار به نمایش گذاشته شده است. قبلاً به این پرسش پاسخ داده شده است.

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

بله امکان شکایت تحت عنوان رابطه نامشروع از طریق فضای مجازی وجود دارد و نیاز به اثبات دارد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
سوال تکراری است و برای پنجمین بار به نمایش گذاشته شده است.

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

پیامک و ویس به عنوان اماره قابل قبول است نه دلیل

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

اقرار نزد مقام قضایی معنبر است

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
خیر
اولا مرور زمان یکساله آن سپری شده و به لحاظ شکلی شکایت شما منجر به صدور قرار موقوفی خواهد شد
دوما با یک پیام نمیشود ثابت کرد که رابطه نامشروع اتفاق افتاده
شما تنها اقدامی که میتوانید انجام دهید این است که دادخواست الزام به تمکین تنظیم کنید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

تا یکسال از زمان اطلاع می توانید شکایت کیفری کنید صرف چت هم رابطه نامشروع اثبات نمی شود. مصادیقش فیزیکی است.برای عدم تمکین اظهارنامه و در صورت عدم افاقه دادخواست الزام به تمکین بدهید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام موضوع شما را مطالعه کردم نیاز به بررسی بیشتر دارد

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

سلام

سلام،
بله، شما می توانید با این مدرک شکایت کنید. اما باید به دلایلی مانند خیانت همسری و تاثیر آن بر زندگی شما و خانواده‌تان، به علاوه اثبات واقعیت این موضوع، اشاره کنید. بهتر است با یک وکیل مشورت کنید و بهترین راه حل را برای شکایت خود پیدا کنید. همچنین، در مورد ترک خانه توسط همسرتان، می توانید با وکیل خود مشورت کنید و اقدامات لازم را انجام دهید.

موفق باشید