مشاوره حقوقی رایگان - مزاحمت و فحاشی تلفنی

با سلام.
دو سه هفته یک شماره تفلنی با من چندین بار تماس گرفته یبار هیچ صحبتی نکرده دفعه دوم مشخصات بنده و داشتن خودرو و محل سکونت با حالت تهدید بیان نموده. بنده از ایشون شکایت مزاحمت تلفنی نزد دادگاه کیفری کرده ام ضمنا طرف برای من شناخته شده نیست. الان مجدد زنگ زده هم فحاشی و توهین کرده هم تهدید و ادعا کرده که شیشه خودرو او را چند ماه قبل شکسته ام. خواستم بدونم بحث مزاحمت و تهدید تلفنیش به کجا پیش میره و بحث ادعا شکستن شیشه به چه صورته؟ ضمنا تا کنون احضاریه و اطلاعی بابت شکایت شکستن شیشه برای من نیامده.

پاسخ ها :

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

پیگیر شکایت باشد وشکستن شیشه تاثیری در مجازات ایجاد مزاحمت ندارد.ضمن اینکه درصورتی که بعد از شکایتی بازهم ایجاد مزاحمت نموده میتوانید بازهم شکایت کنید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

اصل بر برائت است ادعای ایشان باید اثبات شود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده ادعای نامبرده را دادگاه قبول نمی کند .
اگر مدعی باشد شما شیشه خودرو وی را شکسته اید باید شاهد یا مدرک دیگری داشته باشد.

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

به هر صورت هر کس مدعی امری است باید آنرا در دادگاه ثابت کند و اصل برائت شماست

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

تحت همین عنوان بر اساس شواهد موجود قابل شکایت است

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
قابل شکایت و پیگیری است
بدیهی است هر مدعی یا شاکی می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اصل بر برائت است ادعای ایشان باید اثبات شود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
اگر شما شکوائیه خود را مطرح کرده اید باید با ارائه مستندات و دلایل دعوا را اثبات نمایید

و در صورت اقامه دعوا توسط طرف مقابل ، شما باید از خود دفاع نمایید

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

از دادسرای محل شکایت موضوع را پیگیری فرمایید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام مرجع قضایی به ادله و سواهد طرفین رسیدگی و اتخاذ تصمیم میکند

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
اگر دلایل اثباتی برای توهین و تهدید دارید تحت همین عنوان ها رسیدگی می شود

محمد صادقیان

جناب آقای محمد صادقیان:

سلام و عرض ادب خدمت شما
در مورد مزاحمت و تهدید منجر به نتیجه خواهد شد
راجع به شکستن هم اگر شکوائیه ای بشه برای شما ابلاغ خواهد شد

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

باید دلیل و مدرک و شاهد ارائه نماید صرف ادعا کفایت نمی کند